Būvmateriālu interneta veikals



Būvmateriālu interneta veikals Prof.lv


Būvmateriālu interneta veikals Prof.lv ir veidots kā atbilde situācijai būvmateriālu tirdzniecībā Latvijas interneta vidē.



 Mums bija ļoti grūti atrast būvmateriālu e-veikalu, kam reizē būtu
ievērojami noliktavas krājumi un arī mūsdienīga tīmekļa lapa. 
Pašlaik izskatās, ka veiksmīgākie būvmateriālu interneta veikali panākumus gūst par spīti, nevis pateicoties savām web lapām. Prof.lv mērķis ir būt par interneta būvmateriālu veikalu, kas spēj ne tikai nodrošināt savlaicīgu piegādi ar ievērojamiem noliktavas krājumiem, bet arī būt ērtākajam būvmateriālu veikalam. 




Mūsu uzņēmuma mērķis ir piedāvāt modernu un ērti izmantojamu web lapu, kur mūsu klienti var ērti veikt pasūtījumus un arī uzzināt visu nepieciešamo par būvniecību






Visi Prof.lv pārdošanas speciālisti ir ar vairāk kā 10 gadu pieredzi būvmateriālu tirdzniecībā. Katrs no mūsu komandas specializējas savā materiālu sfērā, tāpēc mūsu klienti var saņemt noderīgas konsultācijas par sev interesējošiem jautājumiem. Atkarībā no klienta vajadzībām tiek piesaistīts menedžeris, kurš atbild par piedāvājumu sagatavošanu un pasūtījumu izpildi. Tā kā mēs esam oficiālie izplatītāji vairumam Baltijas reģiona materiālu ražotājiem, tad mēs varam saviem klientiem piedāvāt patīkamas cenas un izdevīgus piegādes nosacījumus. Vajadzības gadījumā mēs varam arī komplektēt kravas pasūtījumiem uz ārvalstīm. Mums ir sadarbības līgumi ar pārvadājumu kompānijām, kas ļauj par pieņemamām cenām nodrošināt savlaicīgus sūtījumus.